ZWANGERSCHAPS SHOOT € 35.

Er is niets meer bijzonder dan de komst van een nieuw leven. Deze periode is zeker één van de mooiste uit het leven. Het uitkijken naar dat nieuwe mensje met het beste uit jullie beiden. Dan is het zeker zo leuk om een prachtige herinnering te behouden aan die periode in de vorm van een serie mooie foto's. De foto's krijg je uiteraard op een DVD. Als extra kun je ze ook bijbestellen in de vorm van een diashow, een mooie grote afdruk voor aan de wand of in een album, digitaal en/of afgedrukt.

Een shoot, binnen in m'n studio of buiten kost slechts € 35. Wil je er graag een mooi opgemaakt album bij (20 pagina's op 24x30cm) dan zijn de extra kosten € 65. Of een schitterend afgedrukte canvas is ook mogelijk, 40x60cm voor € 35 en op formaat 50x70cm kost € 45.

Uiteraard kun je de foto's ook zelf laten afdrukken, jullie krijgen ze in hoge resolutie zodat alle mogelijkheden open staan.

Jan Dijkshoorn fotografie

Ik ben te vinden in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje net ten zuiden van Rotterdam. Hier bevindt zich ook mijn zolderstudio.

Updates

Zoeken

Layout Type

Presets Color

Background Image