VRIENDEN/VRIENDINNENSHOOT 2 personen € 35,  -  3 of 4 personen € 50, daarna elke persoon meer kost € 10 extra.

Een vrienden/vriendinnen shoot is niet alleen leuk om te doen, maar heeft extra waarde als je jaren later elkaar nog eens opzoekt en terugkijkt naar die "goeie ouwe tijd" en dan de lol beleeft hoe jullie uiterlijk al dan niet verandert zijn. Het helpt bij de trip langs memory lane, en voegt een extra dimensie aan het ophalen van herinneringen. De shoot kan natuurlijk gedaan worden op m'n zolderstudootje, maar veel leuker is misschien wel een locatie waar jullie allen iets mee hebben, rondhangen of samenkomen. Natuurlijk trekken jullie dan je favoriete kleding aan en nemen jullie je belangrijke accessoires mee. Vergeet dan zeker niet je smartphone (eigenlijk een overbodige opmerking). Jullie kunnen er natuurlijk ook gewoon een funshoot van maken.

Jullie ontvangen ieder na een aantal weken een CD/DVD met daarop de mooiste foto's (minimaal 20ex.), welke allemaal zijn nagelopen en waar nodig gecorrigeerd zijn op stofjes, uitsnede, kleur, ongewenste items enz. Of jullie kunnen er voor kiezen dat ik jullie een mailtje stuur met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto's alleen door jullie te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto's zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. De foto's staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

En dat inderdaad voor slechts € 50 bij 4 personen.

Ik zal jullie wel altijd vragen of ik een aantal foto's mag plaatsen op mijn site, maar het is geen verplichting.

Jan Dijkshoorn fotografie

Ik ben te vinden in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje net ten zuiden van Rotterdam. Hier bevindt zich ook mijn zolderstudio.

Updates

Zoeken

Layout Type

Presets Color

Background Image