VRIENDEN/VRIENDINNENSHOOT 2 personen € 35,  -  3 of 4 personen € 50, daarna elke persoon meer kost € 10 extra.

Een vrienden/vriendinnen shoot is niet alleen heel erg leuk om te doen. Het heeft ook extra waarde als jullie elkaar jaren later nog eens opzoeken en onder het genot van een hapje en een drankje terugblikken op die "goeie ouwe tijd". En dan de lol beleven hoe jullie uiterlijk al dan niet verandert zijn, waar toen jullie interesses lagen. Het voegt een extra dimensie aan het ophalen van herinneringen bij een gezellige trip langs memory lane, en zorgt zeker voor "Oh ja weet je nog" reacties.

De shoot kan natuurlijk gedaan worden op m'n zolderstudootje, maar veel leuker is misschien wel een locatie waar jullie allen iets mee hebben, rondhangen of samenkomen. Natuurlijk trekken jullie dan je favoriete kleding aan en nemen jullie je belangrijke accessoires mee. Vergeet dan bijvoorbeeld zeker niet je smartphone (eigenlijk een overbodige opmerking) of dingen die nu super nieuw of hot zijn. Over enige tijd is dat misschien net zo out of date als nu het cassettebandje. (kennen jullie die?) Jullie kunnen er natuurlijk ook gewoon een funshoot van maken.

Jullie ontvangen ieder na een max. 3 weken een download link via Wetransfer met daarin de mooiste foto's (minimaal 20ex.), welke allemaal zijn nagelopen en waar nodig gecorrigeerd zijn op stofjes, uitsnede, kleur, ongewenste items enz. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto's zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. De foto's staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

En dat inderdaad voor slechts € 50 bij 4 personen.

Ik zal jullie wel altijd vragen of ik een aantal foto's mag plaatsen op mijn site, maar het is geen verplichting.

Jan Dijkshoorn fotografie

Ik ben te vinden in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje net ten zuiden van Rotterdam. Hier bevindt zich ook mijn zolderstudio.

Updates

Zoeken

Layout Type

Presets Color

Background Image