Themashoots zijn leuk om te doen zowel in studio als op locatie. Het vraagt creativiteit van zowel model, visagist als fotograaf. Aan de andere kant kun je er je fantasie lekker op loslaten. Omdat dit leuke shoots zijn om beider portfolio aan te vullen gaan deze shoots op een TFCD-basis.

Misschien zijn de volgende onderwerpen wat voor jou:

MyColor: geef je lievelingskleur niet alleen met kleding en of attributen weer, maar ook op een aparte wijze door na te denken over waar je de kleur mee associeert, welk gevoel het oproept ( bijv. ROOD = hitte, liefde, gevaar. BLAUW = koel, rust, oneindigheid. ORANJE = vreugde, waarschuwing. WIT = puur, onschuld, leegte)

Emotie/expressie: Van een complete serie gezichtsuitdrukkingen en lichaamshoudingen tot een samenspel van personen/personages die iets weergeven bijv. kooplust, vriendschap, eenzaamheid enz.

Mijn Passie: Je bent helemaal gek van .... en je wilt dat wel een keer vastgelegd hebben.

Fashion Your Style: Je bent gek op mode en  je hebt zelf een bepaalde modestijl waarvan je dan ook van alles van in huis hebt (classy, chiq, streetwear, party enz) En misschien heb je ook een idee hoe je dat wilt verbeelden of misschien even eerst over brainstormen. Mail me and let’s go.

Filmposter: Bedenk je eigen filmverhaal, de titel en we maken de filmposter. Of we doen een remake van de poster van een bestaande film. Dit thema is bij uitstek geschikt voor jou samen met  vrienden/vriendinnen.

Xtravaganza: Je bent extravagant, je valt graag op in kleding, haardracht enz. Of je bent in het bezit van een extravagante motor, auto, sieraden. Kortom de niet doorsnee personen en zaken komen hier aan bod.

Wat andere suggesties zijn nog: My kind a thing - Hiphop style - Streetwear - Party time - Rock’n roll - Pijama Party - Xtreme pets - Retro - Heaven & hell - Way of life.

Vindt je zo'n shoot leuk of je hebt zelf een leuk idee voor een thema en in je bent het bezit van de benodigde kleding en accessoires meld je dan aan via het themashoot formulier. Als ik jou idee ook interessant vind maken we er een leuke shoot van.

Jan Dijkshoorn fotografie

Ik ben te vinden in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje net ten zuiden van Rotterdam. Hier bevindt zich ook mijn zolderstudio.

Updates

Zoeken

Layout Type

Presets Color

Background Image