Vampier/Horror Featured

Ben jij vampier (M/V), of heb je de kleding en accessoires om jezelf tot een vampier te transformeren. We schieten dan een serie, waarin je karakter (de vampier) zo goed mogelijk naar voren komt. Na de shoot ga ik dan de foto's post editen, en ga ik er één in een passende achtergrond plaatsen.

Ben je ook nog in het bezit van een willig slachtoffer dan is dat helemaal mooi meegenomen. Dan mag je je slachtoffer eens goed in de nek bijten en leeg te zuigen voor de camera. Het slachtoffer moet dan wel kleding aan waarbij er makkelijk in de hals gebeten kan worden. Maar pas op, we kunnen je slachtoffer natuurlijk ook transformeren in een vampierjager en dan bestaat de kans dat we je uiteindelijk een houten spies door je hart boren. Dus slachtoffer, zorg ook voor wat stoers om aan te trekken.

Of misschien ben je wel zo'n slasher die het liefst met een kettingzaag aan de slag gaat, of doe je liever iets als een movieposter voor  "The Ring", "Saw", "The Exorsist" of geef er zelf een titel aan. Kortom als het maar eng, griezelig en scary is.

Lijkt je/jullie zo'n shoot wel wat, meld je dan aan via het Specials aanmeldformulier. En mochten je/jullie zelf ideeën hebben met betrekking tot invulling van het thema, vermeld dit dan op het aanmeldformulier. Je ontvangt uiteraard de losse foto's en de gemonteerde foto in hoge resolutie op DVD voor je eigen portfolio.

Wel verwacht ik bij aanmelding wat foto's of vermeld een link naar je/een site waar ik je in vol ornaat kan zien. Het is niet de bedoeling dat ik vampieren in m'n studiootje krijg die alleen over een plastic gebitje beschikken en een tafellaken als cape gebruiken.

Read 318 times
More in this category: Keep your hat on »

Jan Dijkshoorn fotografie

Ik ben te vinden in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje net ten zuiden van Rotterdam. Hier bevindt zich ook mijn zolderstudio.

Updates

Zoeken

Layout Type

Presets Color

Background Image