PORTRETSHOOT vanaf € 35

Wil je graag een mooie serie portretten, waarbij je moet denken van close-up t/m halftotaal shots, met verschillende soorten belichtingen. Dan is deze keuze de juiste. Je mag van kleding wisselen en/of je haarstyle en make-up veranderen. (daar moet je zelf voor zorgen, dus of zelf doen of een vriend(in) die het doet).

Je ontvangt na een aantal weken een CD/DVD met daarop de mooiste foto's(minimaal 20ex.), welke allemaal zijn nagelopen en waar nodig gecorrigeerd zijn op stofjes, uitsnede, kleur, ongewenste items enz. De foto's op de CD/DVD zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. En dat inderdaad voor slechts € 35.

Een DUO-portretshoot samen met je vriend(in) Er worden dan foto's van jullie samen en ieder afzonderlijk gemaakt.Voor de prijs hoeven jullie het niet te laten, voor jullie gezamenlijk is dat maar € 45.

Ik zal je/jullie wel altijd vragen of ik een aantal foto's mag plaatsen op mijn site, maar het is geen verplichting.

Vinden jullie het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Gewoon lekker doen, ik vind het prima.

Jan Dijkshoorn fotografie

Ik ben te vinden in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje net ten zuiden van Rotterdam. Hier bevindt zich ook mijn zolderstudio.

Updates

Zoeken

Layout Type

Presets Color

Background Image