PORTFOLIOSHOOT 75€

Ik maak portfolio's voor modellen, visagisten, figuranten, artiesten en opdrachtgevers. Man, vrouw, oud, jong, dik of dun, het is uitstraling en charisma dat mensen mooi/interessant maakt. Ik ben geen modellen-, casting- of artiestenbureau, maar je kunt jezelf gratis op m'n site promoten als je dat wilt, mits je bij mij een portfolioshoot hebt laten maken. Er worden dan een aantal foto's uit de shoot (max. 15) op mijn website geplaatst waar je vanaf je facebook of eigen site naar toe kunt linken. Dit is geen verplichting maar een gratis optie. Ben jij dus op zoek naar mooie foto's van jezelf tegen een aantrekkelijke prijs waarmee je jezelf kunt promoten en/of aan kunt melden bij modellen en castingbureau's. Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Normaal kost een professionele portfolioshoot met digitale nabewerking al snel zo'n 300€. Ik bied dit aan voor 75€. Als je een visagiste wilt moet dit apart worden bijgeboekt, je krijgt hiervan vooraf prijsopgave. Maar je kunt je natuurlijk ook zelf opmaken of je eigen visagisie regelen. Aan jou de keus. Bij de portfolioshoot werken we uiteindelijk naar een totaal van 20 goede foto's verdeeld over maximaal 4 door jou gekozen categorieën, portret, pose, fashion, reclame, thema, fantasy, glamour, badkleding*, lingerie*, enz. (* vanaf 18 jaar). Na ongeveer vier weken ligt de CD met de foto's, allen nagelopen en eventueel bewerkt naar stijl voor je klaar. Maar ook een sedcard (digitaal) met daarop je gegevens, van elke categorie een print op A4-formaat. Je kunt zelf bij iedere fotoservice de foto's laten afdrukken. Je kunt je hiermee inschrijven bij modellen en castingbureaus en gebruiken voor als je jezelf wilt promoten als artiest, bij artiestenbureaus en boekingskantoren. Of gewoon voor jezelf! Heb je zelf nog wensen en ideeën voor uitbreiding van je portfolio? Mail mij dan je ideeën met (als je die hebt) je digitale sedcard of website met je portfolio.

Een contract voor de portfolioshoot kan, maar hoeft bij mij niet, want het zijn jouw foto's, en dus ligt het copyright bij jou. Wel vraag ik je of ik de foto's mag gebruiken ALLEEN ter promotie van mijn site en werk, NIET voor commerciële doeleinden. Hiervan ontvang je een ondertekende verklaring. Modellen en figuranten t/m 16 jaar worden alleen gefotografeerd in het bijzijn van 1 van de ouders of verzorgers. Voor alle modellen geldt: neem gerust iemand mee naar de fotoshoot. Ik vind ik het gezellig als je een van je ouders, je vriend/vriendin, of een andere bekende meeneemt.

Jan Dijkshoorn fotografie

Ik ben te vinden in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje net ten zuiden van Rotterdam. Hier bevindt zich ook mijn zolderstudio.

Updates

Zoeken

Layout Type

Presets Color

Background Image