MYOwn-shoot € 35

MYOwn staat voor Make Your Own shoot. Het is een shoot waarbij in principe (bijna) alles kan en mag. Je kiest je eigen thema's en wijzes waarop je gefotografeerd wil worden. Zorg voor kleding, accessoires, props en andere materialen, verzorg je eigen make-up en we maken er wat moois/leuks van. We maken dan foto's van close-up, halftotaal tot totaalshot, staand zittend, liggend springend en whatever je nog meer kunt verzinnen. Eén advies; houd je keuze beperkt tot max. 3 thema's en neem hiertoe dan de juiste kleding mee.

De foto's worden nagelopen en gecorrigeerd. Je mag van kleding wisselen en/of je haarstyle en make-up veranderen. (daar moet je zelf voor zorgen, dus of zelf doen of een vriend(in) die het doet). Je ontvangt na een aantal weken een  een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto's alleen door jullie te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto's zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. Maar ze staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

Een DUO-MYOwn-shoot samen met je man, vrouw, broer, zus, vriend, vriendin, opa of oma. Er worden dan foto's van jullie samen en afzonderlijk gemaakt. (Ik zal je wel altijd vragen of ik een aantal foto's mag plaatsen op mijn site, maar dit is geen verplichting).

Vindt je het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Doen, ik vind het prima.

Jan Dijkshoorn fotografie

Ik ben te vinden in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje net ten zuiden van Rotterdam. Hier bevindt zich ook mijn zolderstudio.

Updates

Zoeken

Layout Type

Presets Color

Background Image