Mini-shoot € 20 (max.3 personen)

Een Mini-shoot is een korte shoot waarvoor we 30-45 minuten uittrekken. Je/jullie bepalen vooraf onderling hoe jullie op de foto willen en komen dan met passende kleding op de set. Natuurlijk kun je hier ook nog wel even je haar en make-up checken en indien nodig bijwerken. We schieten dan een leuke en diverse serie aan plaatjes.

De foto's worden nagelopen en gecorrigeerd. Na ongeveer een week ontvang(en) je/jullie een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto's te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto's zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. De foto's staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

Vindt je/vinden jullie het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Gewoon doen, ik vind het prima.

Jan Dijkshoorn fotografie

Ik ben te vinden in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje net ten zuiden van Rotterdam. Hier bevindt zich ook mijn zolderstudio.

Updates

Zoeken

Layout Type

Presets Color

Background Image