Love-shoot € 35

Liefde vastleggen is heel bijzonder.

Zijn jullie net een stelletje en smoorverliefd? Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie mooie foto’s voor de uitnodiging? Of zijn jullie al heel lang samen en nog steeds stapelverliefd? Of ..... ach het maakt niet uit, jullie houden van elkaar en willen dat graag vastleggen? Bij mij gaat het er om van jullie de mooiste foto’s te maken waar jullie liefde voor elkaar vanaf straalt.

Dan is een love-shoot eigenlijk het ultieme cadeau om aan jezelf en/of je geliefde te geven. We maken dan iets moois van dit moment, om te bewaren of als mooie wanddecoratie bij jullie thuis.

De foto's worden na de shoot nagelopen en gecorrigeerd. Na ongeveer een week ontvang(en) je/jullie een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto's te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto's zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. De foto's staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

Vindt je/vinden jullie het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Gewoon doen, ik vind het prima.

Jan Dijkshoorn fotografie

Ik ben te vinden in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje net ten zuiden van Rotterdam. Hier bevindt zich ook mijn zolderstudio.

Updates

Zoeken

Layout Type

Presets Color

Background Image