Wil je mooie foto's en op deze site komen te staan?

Dat kan al vanaf € 35, lees de onderstaande algemene informatie, kies in het menu de shoot van je keuze om de info te bekijken, of mail me!

Iedereen kan bij mij een fotoshoot komen doen. Of het daarbij gaat om leuke foto's van de kinderen, je huisdier, jezelf of geliefden. Misschien dat je je eens 'fotomodel' wil voelen! Het is voor iedereen die het leuk vindt door mij een keer mooi op de foto gezet te worden mogelijk. Hetzij in mijn kleine, maar gezellige zolderstudio, bij je thuis of op een locatie. Het is voor mij altijd de uitdaging samen te zorgen dat er door houding, kleding, uitstraling of accessoires een serie bijzondere foto's ontstaat waarmee jij blij bent.

Hoe gaat zo'n fotoshoot? - Tijdens het mailverkeer of telefoongesprek proberen we al een beeld te vormen wat voor shoot het gaat worden. Op het afgesproken tijdstip ontmoeten we elkaar bij de fotostudio of op de locatie. Na kennismaking gaan we aan de slag. Een fotoshoot gaat bij mij niet op tijd, het is belangrijker dat het er gezellig en relaxed aan toe gaat, wat de kwaliteit van de foto's alleen maar ten goede komt.

Krijgen we de foto's gelijk mee na de shoot? - Nee, je krijgt de foto's niet gelijk mee, ik wil ze eerst op onregelmatigheden nalopen. Je krijgt na ongeveer 3 weken een CD/DVD of een downloadlink via wetransfer met de afgewerkte foto's in hoge resolutie, geschikt voor vergrotingen en afdrukken. Zo kun je net zoveel afdrukken voor eigen gebruik maken als je wilt, bij een afdrukcentrale van jouw keuze. Ik zal je wel altijd vragen of ik een aantal foto's mag plaatsen op mijn site.

Moeten mijn foto's op de website? - Nee zeker niet. Ik zal altijd je toestemming vragen om een aantal foto's van je shoot te mogen publiceren op mijn website, maar het is zeker geen verplichting. En ook als je achteraf besluit, zelfs nadat ze geplaatst zijn, dat je ze toch niet op de site wilt is een mailtje voldoende. Ik zal ze dan zo snel mogelijk van de site verwijderen.

Wat kost het? - Een basis shoot voor 1 of 2 personen kost bij mij €35. Voor overige prijzen en aanbiedingen kijk bij de betreffende shoot die je terugvindt in het info menu. (Voor commerciële shoots en publicaties gelden andere tarieven). Erg leuk is een duoshoot, samen met een vriendin of vriend. Dan maak ik foto's van jullie zowel apart als samen.

Waarom zo goedkoop? - Simpel ik vind fotografie erg leuk om te doen. Het is slechts bedoelt als een kleine bijdrage in de aanschaf/vervanging van apparatuur.

Krijg ik dan wel kwaliteit? - Ik zou zeggen bekijk de foto's op m'n site en oordeel daar zelf over.

TFCD? - Time For CD of DVD. Deze optie is bespreekbaar als je een origineel idee, een leuke setting of locatie, een apart thema of dergelijke hebt. In ieder geval iets waar ons beider portfolio mooi mee aangevuld wordt. Stuur dan een mailtje met de omschrijving van jouw idee en je krijgt zeker reactie terug.

TFF? - Time For Files, ik stuur je na de shoot en bewerking van de foto's de hoge resolutiebestanden via wetransfer naar je toe. Deze optie is bespreekbaar als je een origineel idee, een leuke setting of locatie, een apart thema of dergelijke hebt. In ieder geval iets waar ons beider portfolio mooi mee aangevuld wordt. Stuur dan een mailtje met de omschrijving van jouw idee en je krijgt zeker reactie terug.

Iemand meenemen? - Ja natuurlijk, neem gerust iemand mee naar de fotoshoot. Ik vind het gezellig als je (een van) je ouders (t/m 16 jaar bij mij verplicht), je vriend/vriendin, of een andere bekende meeneemt.

Jan Dijkshoorn fotografie

Ik ben te vinden in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje net ten zuiden van Rotterdam. Hier bevindt zich ook mijn zolderstudio.

Updates

Zoeken

Layout Type

Presets Color

Background Image